کابینت دیواری چیست؟ انواع مدل های آن کدام است؟
کابینت دیواری مدلی از کابینت آشپزخانه است که به شکل های مختلف و با استفاده از متریال های متعدد قابل اجرا و پیاده سازی است. با ما همراه باشید تا شما را با مدل ها، ویژگی ها و مزایای کابینت دیواری آشنا کنیم.
کابینت دیواری
کابینت دیواری بخشی از نمای کلی کابینت آشپزخانه است که با فاصله استاندارد 60 سانتی متری با کابینت زمینی نصب می شود.
اگر کابینت از نوع کابینت کمدی باشد، کابینت دیواری از کف زمین تا سقف به صورت کاملاً یک دست ساخته می شود.
کابینت دیواری چیست؟
کابینت دیواری نوعی از کابینت آشپزخانه است که در دکوراسیون آشپزخانه اجرا می شود و بخش قابل توجهی از نمای آشپزخانه را در بر می گیرد.
اجزاء کابینت دیواری
کابینت دیواری شامل اجزاء مختلفی است که با توجه به سلیقه و درخواست مشتریان می تواند تغییر کند.
باکس کابینت دیواری
باکس کابینت آشپزخانه دیواری، تعدادی یونیت است که می تواند توسط درب های چوبی، طلق یا شیشه، پوشانده شود. باکس های کابینت دیواری به صورت بدون دستگیره و با دستگیره اجرا و پیاده سازی می شود.
کانتر هود کابینت دیواری
کانتر هود کابینت آشپزخانه دیواری، می تواند به شکل کانتر هود مخفی و یا روباز اجرا شود. در حالتی که مخفی باشد، هود به صورت توکار اجرا می شود.
کانتر آبچکان کابینت دیواری
کانتر آبچکان کابینت آشپزخانه دیواری، می تواند به صورت یک طبقه یا دو طبقه اجرا شود. کانتر آبچکان در داخل یک باکس که درب آن توسط جک، بالا و پایین می شود در یک فضای مخفی پنهان می ماند. بیشتر خانم ها، درب جک دار کانتری آبچکان را نمی بندند و معمولاً درب همیشه توسط جک بالا می ماند تا بتوانند هنگام شستن ظرف ها به راحتی به آبچکان دسترسی داشته باشند.
کانتر یخچال کابینت دیواری
کانتر یخچال کابینت آشپزخانه دیواری هم شامل کابینت زمینی و هم شامل کابینت دیواری می باشد. کانتر یخچال از کف زمینی طراحی می شود تا بخشی از دیوار که بستگی به ارتفاع یخچال دارد. برای بخش بالایی کانتر یخچال هم معمولاً از باکس هایی جهت انبار کردن اشیاء استفاده می شود. چون دسترسی به آن قسمت سخت تر است، معمولاً اشیاء و ابزارهایی که کمتر مورد مصرف قرار می گیرند، در بخش بالای یخچال جاسازی می شوند.
انواع کابینت دیواری
کابینت دیواری با هر متریالی که ساخته شود، نوع متریال، تعیین کننده نوع کابینت دیواری است.
کابینت دیواری پلکانی
کابینت پلکانی، کلاً کاربردش روی کابینت دیواری است. کابینت پله ای دیواری، دوسه سالی است که خیلی مده شده و اکثریت کارها طبق مدل پلکانی طراحی و اجرا می شوند.
در صورتی که کابینت دیواری مدل پله ای بخواهید، بخشی از کابینت به دو قسمت تقسیم می شود، که یک قسمت در بالای قسمت دیگر قرار دارد و به شکل پله ای طراحی شده است.
کابینت پلکانی دیواری به صورت تک رنگ هم اجرا می شود، اما اگر به دنبال یک کار حرفه ای و جذاب هستید، پیشنهاد می کنم، کابینت مدل پلکانی دیواری را با دو رنگ و دو متریال ترکیبی اجرا کنید، چون فوق العاده جذاب می شود.
کابینت دیواری هایگلاس
کابینت هایگلاس، با یک متریال براق و درخشان که نور محیط را به راحتی منعکس می کند، ساخته می شود. از بهترین متریال های ترکیبی شیک برای کابینت دیواری، می توان به کابینت هایگلاس و فرامید یا ام دی اف طرح چوب اشاره کرد که جذابیت شگرفی را به نمایش می گذارد.
کابینت دیواری ام دی اف
کابینت ام دی اف سال هاست که به عنوان یک کابینت به روز و با قیمت مناسب، مهمان خانه های ما ایرانی هاست. کابینت ام دی اف دیواری، می تواند به صورت ساده یا طرح دار اجرا شود و نمای مات دارد و نور محیط را انعکاس نمی دهد.
کابینت دیواری تمام چوب
کابینت تمام چوب دیواری از متریال های مختلف درختانی همچون راش، گردو و افرا، ساخته می شود و مقاومت بسیار بالایی دارد و بهترین گزینه برای سفارش یک کابینت ایده آل و با کیفیت بالا می باشد.
کابینت دیواری ممبران
کابینت ممبران دیواری از شیک ترین مدل های سفارش کابینت دیواری است، چرا که می توانید فوق العاده طرح برجسته را انتخاب کنید که بر روی درب های باکس ها و ستون ها و سرستون ها اجرا شود. کابینت ممبران بهترین گزینه برای سفارش کابینت کلاسیک است.
کابینت دیواری فرامید
کابینت فرامید دیواری، نوعی متریال در حد ام دی اف است که دقیقاً طرح ها و رنگ های مشابه ام دی اف دارد و تنها تفاوتشان در سطح برجسته تری است که کابینت فرامید نسبت به ام دی اف دارد.
ویژگی ها و مزایای کابینت دیواری
افزودن فضا و کارآیی
کابینت دیواری بهترین راهکار دکوراتیو و کاربردی است که امکان استفاده بهینه از دیوارهای آشپزخانه را فراهم می کند و کارآیی دکوراسیون آشپزخانه را افزایش می دهد.
ذخیره سازی موثر
کابینت دیواری امکان ذخیره سازی و چیدمان مرتب را برای انواع وسایل آشپزی، لوازم و اجناس را در یک فضای مخفی فراهم می کند. بهتر است در داخل باکس های کابینت دیواری اشیائی که در طول سال کمتر استفاده می شود را بچینید، چون نسبت به کابینت زمینی، دسترسی به باکس های کابینت دیواری سخت تر است.
طراحی متنوع
کابینت دیواری می تواند به شکل کابینت کمدی، قفسه های درب دار، باکس های ویترینی با درب شیشه ای یا طلق، طراحی و اجرا شود.
کابینت ساز اگر حرفه ای عمل کند و ایده پردازی داشته باشد، می تواند یک کابینت دیواری فوق العاده و ایده آل را در فضای آشپزی برای شما کدبانوی عزیز اجرا و پیاده سازی نماید.
جلوه ی زیبا
هر چقدر طراحی کابینت دیواری شیک تر و منحصر به فرد تر باشد، به همان می زان بر زیبایی و شکوه فضا اضافه می کند و این هم به تبحر و خلاقیت کابینت ساز بستگی دارد.
نکات مهم در استفاده از کابینت دیواری
برنامه ریزی مناسب
قبل از سفارش کابینت دیواری، فکر کنید و ببینید که دقیقاً به چه چیزی نیاز دارید. یک فضای دکوراتیو می خواهید یا به دنبال تعداد قفسه های زیاد هستید. نیازهای خود را قبل از طراحی کابینت دیواری، با کابینت ساز خود در میان بگذارید تا او بتواند با در نظر گرفتن نیازهای شما، بهترین دیزاین را اجرا کند.
انتخاب مواد با کیفیت
قطعاً سفارش مواد باکیفیت باعث افزایش کارآیی، طول عمر و دوام بیشتر کابینت سفارشی شما می شود.در زمان سفارش کابینت آشپزخانه، بهتر از کمی پول جیب خود را شل کنید و متریال باکیفیت سفارش دهید تا بعداً دچار پشیمانی نشوید.
مطابقت با سبک دکوراسیون
کابینت آشپزخانه دیواری و زمینی، می بایست با طرح، سبک و رنگ دکوراسیون داخلی محیطی که قرار است در آن به اجرا گذاشته شوند، همخوانی داشته باشد.
نتیجه گیری
کابینت دیواری با ترکیب زیبایی، عملکرد و کارآیی، جزئی اساسی و ناگزیر در دکوراسیون داخلی فضای آشپزخانه است که با رعایت نکاتی که گفته شد، می توانید یک کابینت ایده آل و جذاب برای دیوارهای آشپزخانه خود سفارش دهید.